• 21 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Alexandru PORUMB B2468

Alexandru PORUMB

2011

POSTURI

Mijlocaș 50%
Atacant 50%

SCURTĂ DESCRIERE

Alexandru PORUMB este un junior promițător, cu un bun potențial, fizic și tehnic, ce-l poate ajuta să dezvolte o traiectorie ascendentă înspre fotbalul de înaltă performanță.
 
Alexandru PORUMB este un jucător polivalent, cu accente ofensive, foarte util în angrenajul de desfășurare al echipei, care se remarcă în zona centrală și de atac, acolo unde calitățile sale îl fac foarte repede remarcat. Un player foarte tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, mai ales în regim de viteză, având o remarcabilă forță de pătrundere, cu o foarte bună poziționare în protejarea mingii și un simț aparte, intuitiv, al jocului. Un jucător cu un fizic armonios, având resurse fizice în creștere și dezvoltare, cu o ridicată capacitate de efort susținut, precum și viteză atât de deplasare, cât și de reacție.
 

Alexandru PORUMB este un junior de reală perspectivă, dornic de afirmare și de competiție, cu un moral bun și un caracter viguros, serios în procesul de pregătire și modul de abordare al meciurilor. De urmărit în continuare evoluția sa.

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%

Sustinem sportul juvenil

SOCIAL - MEDIA