• 18 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Alexandru MUSCALU P11038

Alexandru MUSCALU

2011

Club Actual

POSTURI

80%
Mijlocaș
20%
Fundaș

SCURTĂ DESCRIERE

Alexandru MUSCALU este un junior de perspectivă, având un bun potential tehnic și mental, calități importante, ce-l pot ajuta, în viitor, – prin răbdare, printr-o pregătire riguroasă și o mai mare încredere în propriiele resurse evidente – să dezvolte un parcurs interesant înspre înalta performanță atât la juniori mari, cât și la seniori.

 

Alexandru MUSCALU este un jucător polivalent, cu accente ofensive, Campion Național Sfinx U12 cu Academia CSA Steaua București, declarat MVP-ul Turneului Final Național Sfinx U12, sezon 2022-2023, care se remarcă în zonele laterale, acolo unde poate îndeplinii, prin jocul său, multe ”roluri”, util în angrenajul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, dinamic și tenace în exprimarea din teren, curajos în dueluri, având o bună intuiție a desfășurării fazelor, un dribbling eficient și recuperări multiple, urmate de pase productive. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o foarte bună capacitate de efort susținut, motricitate bună, precum și o bună viteză atât de deplasare, cât și de reacție.

 

Alexandru MUSCALU este un junior talentat, având un bun spirit de anticipație, atent la detalii, cu un moral pozitiv, serios în tot ceea ce face atât la antrenamente, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 80%
Picior Drept 20%

GALERIE FOTO

Share Social Media