• 25 mai 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Alexandru BULZAN P11050

Alexandru BULZAN

2011

Club Actual

POSTURI

100%
Fundaș

SCURTĂ DESCRIERE

Alexandru BULZAN este un junior de perspectivă, având un bun potential mental și fizic, calități ce-l pot ajuta să dezvolte un parcurs ascendent și remarcabil, de-a lungul timpului, – prin seriozitate, prin răbdare și printr-o pregătire riguroasă – înspre performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

Alexandru BULZAN este un jucător cu profil defensiv, inclus în lista NEXT GENERATION U12, 2022-2023 – The best young talents in Romanian football, care se remarcă în zona centrală, acolo unde reușește, prin jocul său intuitiv și inteligent, să ajute ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, având o bună orientare și  anticipație în joc, un bun joc aerian, un bun serviciu de deposedare și pase, mai ales pase lungi, diagonale, dinamic și muncitor în exprimarea din teren. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, armonios, având un fitness general bun, o bună motricitate, precum și capacitate de efort susținut.

 

Alexandru BULZAN este un junior talentat, inteligent, atent la detalii, intutiv și determinat, dornic de afirmare și de progres, având un mental pozitiv și un caracter viguros, serios atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire și instruire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 35%
Picior Drept 65%

GALERIE FOTO

Share Social Media