• 6 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Alex TIMIȘ P13024

Alex TIMIȘ

2013

Club Actual

POSTURI

100%
Fundaș

SCURTĂ DESCRIERE

Alex TIMIȘ este un junior de perspectivă, având un bun potential tehnic și fizic, multiple abilități care pot determina, în viitor, – prin determinare și seriozitate, prin răbdare și printr-o pregătire susținută – o ascensiune interesantă și suprinzătoare înspre zone de performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

Alex TIMIȘ este un jucător polivalent, cu accente defensive, inclus în lista NEXT GENERATION U10, 2022-2023 – The best young talents in Romanian football, care poate activa, la fel de bine, atât în zonele laterale, cât și în zona centrală, util în angrenajul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, dinamic și intuitiv în exprimarea din teren, având o bună viziune a jocului, o bună anticipație a desfășurării fazelor, cu un bun serviciu de pase și de deposedare, un dribling eficient, ajutând, de multe ori, ofensiva cu centrări bune. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună viteză de reacție, precum și o bună capacitate de efort susținut și un fitness general bun.

 

Alex TIMIȘ este un junior talentat, isteț și intuitiv, dornic de afirmare și de progres, având un mental pozitiv și un caracter viguros, determinat și serios atât la antrenamente, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 35%
Picior Drept 65%

GALERIE FOTO

Share Social Media