• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

Alex TALAMBĂ P11012

Alex TALAMBĂ

2011

Club Actual

POSTURI

Fundaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Alex TALAMBĂ este un junior talentat, având multe valențe tehnice și mentale, calități ce pot determina – prin răbdare și printro-o pregătire riguroasă – dezvoltarea unei cariere interesante atât la nivel de junior mari, cât și la seniori.

 

Alex TALAMBĂ este un jucător polivalent, cu accente defensive, Campion National juniori U11, cu CS Dinamo București, la Turneul Final Sfinx , ediția 2021-2022, care se remarcă printr-un joc eficient și inteligent, deosebit de util în angrenajul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, intuitiv și pragmativ, având o foarte bună anticipare a desfășurării fazelor, intervenții bune, o bună poziționare, echilibrat în exprimarea din teren, cu o bună viziune a jocului în ansamblu. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut.

 

Alex TALAMBĂ este un junior inteligent, atent la detalii, având un caracter viguros, un bun observator, serios în tot ceea ce face atât în procesul de pregătire, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 35%
Picior Drept 65%

GALERIE FOTO

Share Social Media