• 13 iunie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Alex RADU P11014

Alex RADU

2011

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Alex RADU este un junior abil, cu multe valențe tehnice deosebite, calități ce pot reprezenta un avantaj important în desfășurarea unei traiectorii ascendente – printr-o pregătire riguroasă, prin răbdare și printr-o cizelare permanentă a acestor atuuri – înspre fotbalul de performanță atât la nivel național, cât și European.


Alex RADU este un jucător polivalent, cu accente ofensive, Campion Național juniori U11, cu CS Dinamo București, la Turneul Final Sfinx, în sezonul 2021-2022, care se remarcă în zona mediană, acolo unde desfășoară un joc rapid și eficient, important în ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, având un foarte bun control al balonului, deosebit în regim de viteză, pe spații restrânse și în condiiții de adversitate, cu un dribling eficient și o foarte bună viziune a jocului, intuitiv și dinamic în exprimarea din teren, intră foarte bine în combinații de joc cu coechipierii, având o bună poziționare, precum și un șut précis. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună viteză atât de reacție, cât și de deplasare.


Alex RADU este un junior inteligent, atent la detalii, dornic de afirmare și de progres, serios în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire și instruire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 35%
Picior Drept 65%

GALERIE FOTO

Share Social Media