• 4 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Alex BĂISAN P12002

Alex BĂISAN

2012

Club Actual

POSTURI

Fundaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Alex BĂISAN este un junior interesant, cu un bun potential tehnic și fizic, calități care pot fi cizelate și pot determina, în viitor, – prin răbdare și printr-o pregătire susținută, riguroasă – o frumoasă ascensiune înspre nivele superioare atât la juniori mari, cât și la seniori.

 

Alex BĂISAN este un jucător cu profil defensiv, care se remarcă prin intervențiile sale și prin simplitatea manifestată în joc, util în angrenajul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, având și un bun control al balonului, o bună intuiție a jocului și o bună poziționare, un joc aerian bun, curajos și tenace în exprimarea din teren, fără teamă, având intervenții sigure în duelurile 1 vs 1, precum și un pragmatic serviciu de pase, fără complicații inutile. Un jucător de forță, cu un fizic armonios, înalt, având resurse fizice în creștere și dezvoltare, precum și o bună capacitate de efort susținut.

 

Alex BĂISAN este un junior curajos, dornic de afirmare și de competiție, având un mental pozitiv și un caracter viguros, serios în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și la antrenamente. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 80%
Picior Drept 20%

GALERIE FOTO

Share Social Media