• 21 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

Alessio FILIP P12009

Alessio FILIP

2012

Club Actual

POSTURI

100%
Portar

Deposite

SCURTĂ DESCRIERE

Alessio FILIP este un junior interesant, având multiple calități ce-l pot ajuta, în viitor, să dezvolte o frumoasă ascensiune – prin răbdare, printr-o pregătire riguroasă și susținută și printr-o îmbunătățire a parametrilor fizici –  înspre performanța de nivel înalt atât la juniori mari, cât și la seniori.


Alessio FILIP este un portar talentat, având multe aptitudini cerute la ora actuală în fotbalul modern pentru acest dificil post, deosebit de util în angrenajul de desfășurare al echipei, participând de multe ori la faza de constructive a jocului. Un player tehnic, cu un bun joc de picior, o bună lovire a mingii, cu ambele picioare, dinamic și atent în exprimarea din teren, având intervenții oportune, reacții și reflexe foarte bune, cu un bun serviciu de pase și degajări precise, bun în duelurile 1 vs 1, având o bună intuiție a desfășurării fazelor. Un portar cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună motricitate și o bună viteză de reacție.


Alessio FILIP este un junior de perspectivă, dornic de afirmare și de competiție, inteligent, atent la detalii, având un caracter viguros și un mental pozitiv, determinat și serios în procesul de pregătire și intruire, dar și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

GALERIE FOTO

Share Social Media