• 21 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

Albert HRISTEA B2591

Albert HRISTEA

2014

Albert HRISTEA
Club Actual

POSTURI

Fundaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Albert HRISTEA este un junior de perspectivă, având un bun potențial fizic, mental și tehnic, calități ce-l pot ajuta, în timp,  – printr-o pregătire susținută, în continuare, printr-o atentă dezvoltare și cizelare a resurselor polivalente, deja existente,  și prin răbdare – să acceadă înspre înalta performanță atât la nivel național, și nu nu mai.

 

Albert HRISTEA este un junior polivalent, momentan cu accente defensive, având un bun randament atât în zona ceantrală, cât și în zonele laterale, util în angrenajul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, dinamic și tenace în exprimarea din teren, având intervenții oportune în dueluri, chiar și în condiții de spațiu restrâns, și soluții corecte și bine alese, de multe ori,  în continuarea fazelor de joc. Un jucător cu un fizc armonios, având resurse fizice în creștere și dezvoltare, cu o bună viteză atât de deplasare, cât și de reacție, precum și capacitate de efort susținut.

 

Albert HRISTEA este un junior interesant, cu o bună progresie, dornic de afirmare și de competiție, atent la detalii, având un caracter viguros, serios în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 75%
Picior Drept 25%

Galerie Foto