• 18 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Adriano RADA P13019

Adriano RADA

2013

Club Actual

POSTURI

100%
Portar

SCURTĂ DESCRIERE

Adriano RADA este un junior de reală perspectivă, având un bun potential tehnic și fizic, valențe deosebite, multe dintre ele, care-l pot ajuta să exceleze și să acceadă, cu mari șanse, – prin răbdare, printr-o pregătire riguroasă și printr-o susținere rațională – înspre zone de înaltă performanță atât la nivel national, cât și European.

 

Adriano RADA este un portar talentat, unul dintre cei mai de perspectivă portari din România ai generației 2013, care se remarcă prin calitățile sale, foarte util în angrenajul de desfășurare al echipei. Un player curajos, cu un bun joc de picior, pentru postul pe care activeză, dinamic și tenace în exprimarea din teren, având intervenții deosebite și oportune, reflexe și reacții foarte bune, siguranță și intuiție, bun în duelurile 1 vs 1. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună motricitate, forță și elasticitate, un fitness general bun și viteză de reacție.

 

Adriano RADA este un junior promițător, inteligent, atent la detalii, dornic de afirmare și de competiție, având un mental pozitiv și un caracter viguros, serios și determinat în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire și instruire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%

GALERIE FOTO

Share Social Media