• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

Adrian BOROTA B2585

Adrian BOROTA

2013

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 50%
Atacant 50%

SCURTĂ DESCRIERE

Adrian BOROTA este un junior de reală perspectivă, unul din vârfurile generației sale, la nivelul său de vârstă, din România, având multimple calități tehnice și fizice, resurse native ce-l pot ajuta – printr-o pregătire susținută în continuare și prin răbdare – să acceadă înspre zone înalte de performanță atât la nivel național, cât și european.

 

Adrian BOROTA este un jucător polivalent, cu accente ofensive, care se remarcă prin postura sa fizică și tehnică, fiind un jucător determinat în ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii foarte bune, cu ambele picioare, curajos și dinamic în desfășurare, având un dribling lejer și eficient, un șut puternic și precis, combativ și tenace în exprimarea din teren, cu execuții pragmatice (și foarte eficiente) în fața porții și o bună intuiție, nativă,  a desfășurării fazelor. Un jucător cu un fizic armonios, de forță, având resurse fizice în creștere și dezvoltare, cu o bună capacitate de efort susținut, precum și viteză de reacție, dar și de deplasare.

 

Adrian BOROTA este un junior promițător, inteligent și atent la detalii, având o personalitate puternică și un caracter viguros, cu un moral pozitiv, dornic de afirmare și de competiție, determinat și serios în tot ceea ce face atât la antrenamente, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 60%
Picior Drept 40%

Galerie FOTO

Share Social Media