• 27 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

Adonis LUNGU B2597

Adonis LUNGU

2011

Club Actual

POSTURI

Fundaș 30%
Mijlocaș 70%

SCURTĂ DESCRIERE

Adonis LUNGU este un junior de reală perspectivă, cu multiple calități tehnice și fizice, valențe ce-l pot ajuta și propulsa, în viitor,  – prin răbdare, printr-o pregătire riguroasă și prin determinare – înspre înalta performanță la nivel național, dar și european.

 

Adonis LUNGU este un jucător polivalent, care se remarcă prin personalitatea sa manifestată în teren, prin jocul său complex, deosebit de util în angrenajul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii foarte bune, mai ales în regim de viteză, în condiții de adversitate și spațiu restrâns, având un dribling eficient și un șut precis, cu un bun joc aerian, combativ și tenace în exprimarea din teren, cu o deosebită intuiție și viziune a jocului, nativă, alegând, de multe ori, soluțiile cele mai bune de continuare a fazelor. Un jucător cu un fizic armonios, având resurse fizice în creștere și dezvoltare, cu o bună capacitate de efort susținut, precum și viteză de deplasare, dar și de reacție.

 

Adonis LUNGU este un junior promitățor, cu personalitate, având aptitudini de leader, inteligent, atent la detalii, cu un mental bun și un caracter viguros, serios și determinat în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 60%
Picior Drept 40%

GALERIE FOTO

Share Social Media