• 3 august 2020
  • Last Update 3 august 2020 6:41 AM
  • Bucuresti

ACS Prosport Football Academy – Juniori U13 – O echipă renăscută!

ACS Prosport Football Academy – Juniori U13 – O echipă renăscută!

ACS Prosport Football Academy - Grupa 2007 - sezon 2019-2020

  •  
  •  
  •  
  •  

ACS Prosport Football Academy

Juniori U13 – Grupa 2007

Campionat AMFB – Seria 1

 

Grupa 2007 a celor de la ACS Prosport Football Academy a fost o echipă cu un istoric mai puțin fericit. Dacă în sezonul 2016-2017, atunci când au participat pentru prima dată într-o competiție oficială, au încheiat Campionatul AMFB pe locul 5 în Seria ,premizele la acea dată fiind de bun augur pentru formarea unei grupe de elită, următorii 2 ani au fost ”la pământ”. Echipa n-a mai progresat, timp de două sezoane ea chinuindu-se în subsolul clasamentelor Seriei 1.

Din acest sezon, team-ul  joacă altceva și se vede o îmbunătățire substanțială în evoluția atât individuală, cât și de grup. Echipa a ieșit din zona echipelor mici și se îndreaptă cu pași siguri către locul firesc.

 

ACS Prosport Football Academy are următoarea linie de clasament, la sfârşitul turului: 13 meciuri jucate, 5 victorii, 2 egaluri, 6 înfrângeri, 22 goluri marcate, 39 goluri primite, 17 puncte obţinute, şi ocupă locul 8 în Campionatul AMFB, seria 1, la grupa 2007.

 

ACS Prosport Football Academy a marcat în 9 meciuri, din totalul de 13 meciuri jucate în acest tur.

 

Începutul de campionat a fost timid, echipa de juniori U13 a celor de la ACS Prosport Football Academy încă neavând curajul necesar să spere la mai mult.

În etapa a 4-a s-a produs declick-ul, iar echipa a început să aibă un trend ascendent în exprimare. În următoarele 10 etape team-ul n-a mai pierdut decât 3 meciuri și a reușit câteva partide foarte bune. Sfârșitul sezonului fiind excelent: 3 victorii consecutive.

 

Cea mai categorică victorie  a celor de la ACS Prosport Football Academy s-a consemnat în etapa 4 împotriva celor de la AFC Calcio, scor 3 – 0.

 

Cea mai categorică înfrângere a celor de la ACS Prosport Football Academy s-a consemnat în etapa 7 împotriva celor de la SC Fotbal Club FCSB, scor 0 – 9.

 

Miracolul produs la grupa 2007 a celor de la ACS Prosport Football Academy sperăm să continue și în acest retur. Dacă vor păstra ascendența începută deja din vară, atunci pot spera la o clasare în top 5 echipe din București și pot încheia cu zâmbetul pe buze perioada de minifotbal. Succes!

 

Alte statistici:

Media de puncte (general): 1,3 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate (general): 1,69 goluri marcate/meci

Media de goluri primite (general): 3 goluri primite/meci

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *